Jump to content

Axmonkey

Member
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Axmonkey

  • Rank
    Lunar Newbie

Personal Information

  • Country
    United States
  • OS
    XP Pro x86
  1. Nope nothing checked in the settings except "check for updates" Loaded the new version. Now I get some additional text in that error box. "An error occurred parsing the XML:" next line " Configuration system failed to initialize" settings.xml exists in the toolkit folder with the text below. Hmm do you think something is blocking the XML code from executing? When I double click on it, IE is gives one of those gold bars about "it's restricting this file from showing active content". I'm using IE 6 BTW. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <settings> <Program>
  2. I'm using zonealarm and the toolkit is allowed to access to the "trusted" and "internet" zones. I'm a fairly competent user so disabling a firewall is not a problem. This is a home PC, and there's no proxy defined in IE, not that I use it. Unfortunately I've been a bit busy lately and haven't had a chance to mess with .net.
  3. Turned FW off, no luck. No go on F5 either, same box pops up. I'm going to try a re-install of .net and see what happens. Thanks for the help, I'll let ya know what happens.
  4. Details hmm...there's not too many really. Double click Icon, Box pops up with the error text, a red circle with a white X in it, and OK button, and the window title is "Anti-Malware Toolkit". I press OK and the toolkit starts, but the drop down and all the boxes are blank except for "Download Path" . As for .net, 1.1, 2.0 SP2, 3.0 SP2 and 3.5 SP1
  5. When I start the Anti-Malware Toolkit I get the error: "Configuration system failed to initialize" Then the program will start, but there's no info in the packages area.... I was running an older version, so I updated to the newest, same thing.
×
×
  • Create New...