Jump to content

laboo

Member
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by laboo

  1. laboo

    Laboo's Log

    the last file is zport4as.dll nothing after that.....
  2. laboo

    Laboo's Log

    I did as you asked and found nothing with a question mark in the file name.
  3. laboo

    Laboo's Log

    sorry, they were both typoes..... <{POST_SNAPBACK}> any ideas yet???? My system is running better but the Ewido will not scan the memory of my system. I am also in the process of changing my internet provider, I'm getting rid of AOL. Once I get everything transfered to my new acount that is..... :eyeroll:
  4. laboo

    Laboo's Log

    sorry, they were both typoes.....
  5. laboo

    Laboo's Log

    shellmon.exe ymsgr_tray.exe waol.exe msmags.exe aolservicehost.exe qttask.exe aolhostmanager.exe realplay.exe ashdisp.exe msascui.exe tfswctrl.exe hosysdrv.exe onetouch.exe syntpenh.exe syntplpr.exe alg.exe ashmaisv.exe taskmgr.exe ashwebsv.exe aoltpspd.exe hpzipm12.exe hpwirelessmgr.exe hpconfig.exe ewidoctrl.exe dcfssvc.exe ashserv.exe aoltspd.exe aswupdsv.eve aoltsmon.exe aolacsd.exe spoolsv.exe explorer.exe svchost.exe svchost.exe (twice) smc.exe svchost.exe msmpeng.exe svchost.exe ati2exx.exe lsass.exe services.exe winlogon.exe csrss.exe smss.exe
  6. laboo

    Laboo's Log

    I did as you asked and it's still doing the same.... As soon as I can I will tell you what's all running in my task manager.....you know what you are looking for I am not sure what I am looking at....
  7. laboo

    Laboo's Log

    is there anything else you want me to do at this time?
  8. laboo

    Laboo's Log

    yes, the system does not run all the time like it was doing. It's still slow, I did try to run the Ewido scan on the memory only and it's still will not complete the scan. It scans up to 6.8% now and thats as far it will scan.
  9. laboo

    Laboo's Log

    Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:22:17 AM, on 3/15/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\A
  10. laboo

    Laboo's Log

    I have noticed that if you look at my first log and this log the second line is missing, the one with the csrss.exe...............
  11. laboo

    Laboo's Log

    Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:23:57 AM, on 3/14/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\A
  12. laboo

    Laboo's Log

    Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 10:26:38 AM, on 3/13/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Common Files\AOL\ACS\A
  13. laboo

    Laboo's Log

    I uninstalled Norton and installed Avast. Avast found a couple of viruses and a trojan. I in turn ran the Malware package again and then tried to scan the memory with Ewido and it is still doing the same, it will not scan past 5 %...
  14. laboo

    Laboo's Log

    Tarun, I did as you told me and Ewido found 96 items by checking the reg. and the C: drive. I then in turn tied to scan the memory and it will not go past 5%.....kicks in the overdrive and will not go any futher......at that time the only process running will be Csrss.exe and it wil me maxed as I stated before...
  15. laboo

    Laboo's Log

    I will try that when I get home tonight to see if that will work.....
  16. laboo

    Laboo's Log

    I tried that, it will not end.....
  17. laboo

    Laboo's Log

    Ok, I ran Ewido's fast system scan and it still is doing the same. So, I did the seperate scans, the reg scan found 72 items and I was able to remove them. It' the memory scan that will freeze up and will not complete. I also tried in safe mode in both case the system will run in overdrive and the process that is running is Csrss.exe @ 100%... this was the only thing in the task manager that was running. Laboo :P
  18. laboo

    Laboo's Log

    I have not had alot of computer time but this is what I have been able to do.... I downloaded SP2, then I was able to install the windows updates. I have tried to run Ewido again, this time it has found 72 items BUT when scans up to 17.5% my system goes into overdrive and will not go any further. This is were it puts on the brakes and will not go past this point. This has been to 3rd time trying to run this program for hours on end and I can't pass 17.5%..... I have Norton on my system and it does not find any thing ( keeping in mind that McAfee and Norton will scan up to a certin point an
  19. laboo

    Laboo's Log

    I went by your directions, i save the screenshot, go to the site you stated and up-load it.....well, I get a blank page!!!!
  20. laboo

    Laboo's Log

    I wil do that for you when I get home..... tell me how to do that plus how to post it , please! :unsure:
  21. laboo

    Laboo's Log

    let's give you a rundown on what my system is doing..... the harddrive runs in overdrive.....and it will shutdown. when I sneak a peek at my task manager the only thing running is csrss.exe at 97 to 100 %. I some how a few days ago did something to cause it to stop and it was ok for a few days. in the mean time Process Idle started running 100 % and I had another item running 100 %. So I was able to turn off the one but I can't remember what it was called. Now, I am back in the same boat..... Process Idle has quit and csrss.exe has taken over again. when I try to update my windows my syst
  22. laboo

    Laboo's Log

    I have tried to Flash my BIOS and it will not upgrade.... says I am operating off the battery and the battery was not in the laptop. I checked my power settings and it showed that there was not a battery and it was running off the ac adapter....
  23. laboo

    Laboo's Log

    Ewido has ran for over 12 hours and will not get past 17.6%.......I shut it down!!!!
  24. laboo

    Laboo's Log

    the defender will not load without sp2.... i do not want to put sp2 on until we can clean up my system little better.... it's still running real slow.....I am going to run Ewido tonight to see what it comes up with.....
×
×
  • Create New...