Jump to content

Squidolin

Member
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

About Squidolin

  • Rank
    Lunar Novice
  • Birthday 07/23/1968

Personal Information

  • Website URL
    http://
  • Country
    Canada
  • OS
    XP Home
  1. The "Lunarsoft.net" Graphic up in the very top left hand corner just took me to the front page of the forums...no wonder I couldn't find the link to Firefox hehehe Anyway, I totally uninstalled Firefox, and deleted all the folders recommended, then reinstalled it. Is the little Google search bar up in the top right corner, beside the address bar not the Google Toolbar? Either way, there's no getting rid of it it seems. I'll wait for a while then before upgrading to IE7 Thanks for all your time and help, very much appreciated :hello:
  2. I did a search of my harddrives, and couldn't find upgrader.exe. That was just using Start->Search. Is there another way? I turned Auto Updates back on for Windows, and it found one for IE6. I figure if I don't need IE7 to update anything then I probably won't bother at all. I couldn't find the link on the front page of this site, so I just went to www.mozilla.com and hit the download button for Firefox 2.0.0.5, which I have been using since it came out, and I still have the Google toolbar, and there's nothing listed in Tools->Add-ons.
  3. Ok, thanks. I did a bit of research myself, and the first listings when I "Google" it, all relate to problems with Panda Antivirus....oh well...I've since switched to Avast, but I guess this Upgrade.exe is lingering hehehe I'll wait patiently of course before I do anything to get myself into a possibly bigger mess Ok, I couldn't wait... I did some more research, and decided to remove IE7 from my machine. So far, I have had zero errors. Even when I open Windows Explorer, which used to guarantee the error, nothing, it opens fine.
  4. Yes, I did get Windows updated, but this time got the memory error at a later stage for each item updated. I don't use IE at all except to update Windows or my Motherboard, so I don't think there are any extensions associated with it other than what comes with it. I use Firefox, and it comes with Goggle Toolbar now, so I can't get rid of that(?), I have no ther addons or anything with Firefox. The user.dmp is 1MB, how can I upload it, the max file size for here is 150K.
  5. I haven't used any enhancements that I know of, escept for that Uniblue Registry Booster, which is now gone anyway. I used to get the chance to send an error report when Panda got the message when it tried to update automatically, but I don't have that anymore either. I do have a second hardddrive that is +200GB, so I did have to run software for Windows to recognise it, but I'm pretty sure I had installed that long before I started getting these errors. I just tried to update Avast to get the errors, which both happened, errors and update, but no chance to send an error report.
  6. Ok, did all that, and finally got DAF to run through completely with no hangups, thanks a ton. However, I still get the "memory could not be "read"." errors :(
  7. I haven't been able to Update Windows at all since I've been getting the original error message (this is an example, when I open Windows Explorer, I get this --->) "explorer.exe - The instruction at "0x00401613" referenced memory at "0x00006678". The memory could not be "read". Click on OK to terminate the program" I get this error a lot, but different addresses. When I open Windows Explorer, try to update anything, including Avast and Windows ( I have to turn Auto updates for both off so that I'm not tormented by that error message all day). Even when I close a program, I get this error at
  8. I re-ran HijackThis and checked everything from your last post, then hit the "Fixed Checked" button and rebooted. I still get the same memory errors as I've been getting for the last 3 months or so :( Plus this new error... "MOM.EXE" The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the problem. I ran HighjackThis and here's the latest log... Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 2:35:08 PM, on 24/07/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16441) Boot mode: Normal Running
  9. I've done the above mentioned scans and stuff... Roguescanfix got hung up at one point, but I managed to get it going somehow. smitRem got going eventually too. Don't know what to do with FixSQ.reg I would like to get rid of Uniblue, yes. Latest HijackThis log... Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 1:57:21 PM, on 24/07/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16441) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\SYSTEM32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WIND
  10. Hi...I'll give Avast a go then, instead of Panda. The only items I see, that I don't want to see, are the icq.com entry and the Uniblue Registry, O4 - HKLM\..\Run: [icq.com] rundll32.exe "C:\WINDOWS\system32\sotnoeqf.dll",forkonce O4 - HKCU\..\Run: [uniblue RegistryBooster 2] C:\Program Files\Uniblue\RegistryBooster 2\RegistryBooster.exe /S You mentioned the first one in the other thread, but the Uniblue isn't showing up in Control Panel\Add-Remove programs, so I don't know how to get rid of it. Even after reinstalling it to see if it will show up there, but still it hadn't. I'll
  11. I went through all the steps for the Anti-Malware-Full and here is my HijackThis log.... When I started HjT, my antivirus program reported a dangerous operation had been detected and blocked, then HjT started and I got this error message... "For some reason your system denied write access to the Hosts file. If any Hijacked domains are in this file, HijackThis may NOT be able to fix this. If that happens, you need to edit the file yourself. To do this, click Start, Run and type: notepad C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\Hosts and press Enter..." (there's more, but not relevant) Logfil
×
×
  • Create New...