Jump to content

genji

Member
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About genji

  • Rank
    Lunar Newbie

Personal Information

  • Country
    Nothing Selected
  • OS
    None specified
  1. Thanks Eldmannen-Ninja If I don't get it to work -I will try either Thunderbird or move to Comcast -which is my IPS-I just continued to use Outlook and never changed over to Comcast. As I said I did try Dial-a-Fix - but I don't think it worked . I can get the url to work - but each time I need to ge to computer ---folder options--folder type's --then click on both Hyper text ....open and say OK---crazy?? Then after I do that it sometimes asks me (dialog box )if IE is my default Browser so need to click that -ok Have gone to program defaults program - and set for defaults but it
  2. Tarun Any further info?? I ran rgfix - helps somewhat but not all the time -still can not use url links in outlook ? If I go to thunderbird -can I keep my old e amil address ? thanks Genji I did run Dial-fix - but it did not seem to work? Thanks Tarun I am using XP professional - Dell over 100 GB free memory. I hate to start a new e mail program - I have all my folders etc in outlook - I could move to my Comcast e mail - and try and import the e mails - but I have not tried to as yet. One of the great things about Thunderbird is that it will import everything from Outlook
  3. Thanks I have been careful -and have run my virus programs -ad nausea. Any idea why I can not click on a url link in my outlook and have it work. I can make it work if I go to computer --folder files ---folder types --hyperltextTransfer protocol --advanced setting --- but i need to do this all the time ???
  4. Thanks Tarun I am using XP professional - Dell over 100 GB free memory. I hate to start a new e mail program - I have all my folders etc in outlook - I could move to my Comcast e mail - and try and import the e mails - but I have not tried to as yet.
  5. My outlook express 6 - is not working - does not load most of the time - can not use url click on messages - unless i go to folder options -then hypertext -. Have already done default settings -in programs. Have clean registry -anyone else having these problems ?? Ran virus scans - times 3 Do I need to go to a software like RegISTRY FIX
×
×
  • Create New...