Jump to content
Sign in to follow this  
woodbutcher

An Ubuntu question.....

Recommended Posts

I posted this on the Ubuntu forums about 2 weeks ago and never got a response.

This is a Dell latitude C840 laptop. It is one of my loaner laptops and really need to get it loaded.

I have 2 7.10 install disks, the hdd has been completely wiped and formatted twice, get the same results.

I had to reinstall 7.10. Installation gets just past the screens of file checking and the screen gets short horizontal lines with a small garbled box in the top left corner. The install stops there.

Any ideas??

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure what you mean with "Installation gets just past the screens of file checking".

But small garbled box in the top left corner does not sound good.

7.10 is an old release (from October 2007).

I would recommend you to get 8.04 (from April 2008), or wait for the upcoming 8.10 (which is coming in October).

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was loaded with 7.10, had no problems with recognising the wireless adaptor card. I upgraded to 8.04 and it wouldn't recognise the card. I loaned it out and the guy tried to get it working instead of a cable connection. Messed it up, so I tried to reload.

I think I just might wait until 8.10 is released and get the CD.

Thanks!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...