Jump to content

An Ubuntu question.....


woodbutcher
 Share

Recommended Posts

I posted this on the Ubuntu forums about 2 weeks ago and never got a response.

This is a Dell latitude C840 laptop. It is one of my loaner laptops and really need to get it loaded.

I have 2 7.10 install disks, the hdd has been completely wiped and formatted twice, get the same results.

I had to reinstall 7.10. Installation gets just past the screens of file checking and the screen gets short horizontal lines with a small garbled box in the top left corner. The install stops there.

Any ideas??

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

Not sure what you mean with "Installation gets just past the screens of file checking".

But small garbled box in the top left corner does not sound good.

7.10 is an old release (from October 2007).

I would recommend you to get 8.04 (from April 2008), or wait for the upcoming 8.10 (which is coming in October).

Link to comment
Share on other sites

It was loaded with 7.10, had no problems with recognising the wireless adaptor card. I upgraded to 8.04 and it wouldn't recognise the card. I loaned it out and the guy tried to get it working instead of a cable connection. Messed it up, so I tried to reload.

I think I just might wait until 8.10 is released and get the CD.

Thanks!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...