Jump to content

Recommended Posts

It almost looks like it might be due to larger font DPI (120 instead of 96 or a custom one used) and it looks like it's missing the default font Segoe UI.

Just reset DPI back to the default 96 and it'll be fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't seem to look at Capman's full-size screenshot by clicking on it. The download from xs.to is so slow that the network connection times out.

Also, it's not surprising that the default font is not showing, because it's unavailable on Windows XP.

You need Office 2007 or Vista in order to have the Segoe UI font.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It almost looks like it might be due to larger font DPI (120 instead of 96 or a custom one used) and it looks like it's missing the default font Segoe UI.

Just reset DPI back to the default 96 and it'll be fine.

It could be a while before I get to touch this computer again, but I will bear in mind what you said in case I come across it again

Thanks Tarun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...