Jump to content
Vulcan219

Problems with Anti-Malware Toolkit and site downloads as well.

Recommended Posts

Okay recently the Anti-Malware Toolkit started this first problem a month or so ago, it stopped downloading the Malwarebytes Anti-Malware Program, I had to use the link in the program when the Malwarebytes program was highlighted to go to the site and download it manually, I think it is due to they redid their site and the area the toolkit went to to download isn't there anymore, it has been either changed or moved.

Also today the CCleaner isn't downloading right anymore, it downloads but the program is not working, I had to go to Priliform to get it as well. That may have been a corruption in the download but not sure, but wanted to let you guys know this issue and the other above, so you guys can get on it and fix it, so the toolkit will work as needed, because it is the best thing there is to get the programs needed for keeping infections out, I have been a longtime user and did have an account in the forums but seems the account somehow got dropped when going to new setup, but no big thing. I just recreated the account, and okay with that.

Also the downloads from the main site seem to not be working right as well. and if you go to the wiki site to down load, you get an error 404 there as well. I know you guys are revamping things and the new look looks great, and hope things go smoothly when you are done. I just wanted you guys to know what issues I found and help out on things.

Also are the forums in php or asp? I may have some scripts that run background security to help out with keeping spam down, other than what you have already, I have hosted and written some scripts for php for sites and forums in the past, and may have something to help you guys if you need it.

You can either PM or Email me to let me know if you are interested in those scripts.

Vulcan

Share this post


Link to post
Share on other sites

CCleaner breaks because we use the Slim build in AMT. That's because Slim has no browsers or toolbars bundled. Whenever they update they take weeks to get the Slim build out - which is very annoying. I may have to link to the standard build and include a warning with it, though I would prefer to keep it with the Slim build. I usppose it ultimiately comes down to if people want the Slim build without fear of toolbars and browsers (Chrome) or the Standard which can offer one or both of those, but have an up-to-date CCleaner.

The Malwarebytes issue is fixed, thanks for bringing that issue to my attention.

If you PM me with your username and email address used prior, I'll see if I can find your old account for you and get those issues sorted.

The download links in the wiki have also been fixed.

The forums are php based and we're using a StopForumSpam hook that so far has been working extremely well. Since we upgraded the forums there's been a huge drop in spam too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah the CCleaner slim build is nice, but I am smart enough to read when having to use the regular build to not have the toolbars or browsers checked on it, so no real issue there for me, just hope others are smart enough to do that as well.

No problems on the Malwarebytes issue, just doing my part on letting you guys know, being you do so much for everyones safety online. Just doing my part to help.

On the username issue, no problem there, it was the same as this one, and started with the same Email so no problem, cause I still have my same handle. And, I am not a post count freak, so no problems there.

Good that the forum is php and what you have is working good for now, just remember if the spam starts coming back, PM me for some of my scripts, I have some real good ones that stop spam. Some of them implement in the logon, and some run in the background via admin defined input to find spam and get rid of it. I will have to dust off some old discs and see what I still have available. I know I had like 1,500 different security scripts at one time. I don't know if I still have that many, due to moving from house burning down. Freak accident there, was a lightening strike, of all things.

Also good to hear all the site download links are working now, cause I posted links to the downloads in other forums for those being infected and wanted help.

Vulcan

Share this post


Link to post
Share on other sites

There really is no excuse for Piriform to take so long to distribute Slim builds. I wouldn't have a problem with builds with toolbars/etc if they were unchecked by default.

I have yet to update the CCleaner issue, mainly because I know how users tend to install toolbars without noticing.

You're welcome to create an account and add information to the wiki. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×