Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'reinstall'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Lunarsoft Related
    • Announcements
    • Lunarsoft Discussion & Issues
    • Backpage News
  • Lunar Lounge
    • General Discussion
    • Gamer's Hangout
    • Media Hub
    • Introduce Yourself
  • Technical Discussion
    • Software
    • Hardware
    • Malware Prevention & Security
    • Malware Removal
  • Microsoft Product Support
    • Windows 10
    • Windows 8
    • Windows 7
    • Microsoft Office
  • Member Projects
    • Anti-Malware Toolkit
  • Archives
    • Read Only Archives

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location


Website URL


Interests

Found 1 result

  1. I can't seem to be able to complete the re-installation of windows. I inserted the system recovery Windows 7 home premium DVD and followed all prompts. It formatted the drive and did a partition. It worked fine until it got to the point where I got a window named "Windows Setup". It had the message Windows is now setting up the following items. Preparing driver installation Installing Drivers Preparing software installation Customizing software Checking AC power Verifying installation The first item "Preparing driver installation: was check marked. When it got to the 2nd item Installing Drivers (It seemed to freeze at this point) I let the machine continue to see if it eventually would complete this section and it seemed to do nothing. Eventually I got a window that gave me the option to "restart". I did not mouse function and I tried hitting "enter" but nothing worked so I hit "Ctrl , Alt and Delete and restarted it this way. When it restarted I eventually got the following message "Windows could not complete the installation. To install Windows, restart the installation. I did try the reinstallation a 2nd time and got the same results. I tested the hard drive and it passed all tests. I used the seatools for DOS to test it. Any help on how to resolve this is appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...