Jump to content

SSL issue


perplexed

Recommended Posts

I use two comptuers at work (one desktop and one laptop). On the desktop I can get to secure sites just fine, however, this is not the case for my laptop. My laptop is running XP Pro SP3 and while at work I cannot get to secure sites at all, but once I am at home I can get to the secure sites. Now my desktop and laptop site in the same subnet at work (in fact just one number is different in the last octet of the IP) and they go through the same proxy. I downloaded DAF on the laptop and it did not work. Does anyone have any other suggestions. The only thing difference in the to computers is the desktop is running Vista. Thanks in advanced.

Link to comment
Share on other sites

"I cannot get to secure sites at all" is not very informative.

It should be "I cannot do X because of Y which might be because of Z".

It would be helpful if you include error messages.

Example "Address does not resolve", "Could not connect to host", "Certificate is invalid", etc.

Link to comment
Share on other sites

"I cannot get to secure sites at all" is not very informative.

It should be "I cannot do X because of Y which might be because of Z".

It would be helpful if you include error messages.

Example "Address does not resolve", "Could not connect to host", "Certificate is invalid", etc.

Sorry forgot that. It just a generic " IE cannot display the webpage. Most likely causes: You are not connected to the Internet, The website is encountering problems, There might be a tryping error in the address." All of these are not true as I said I can get to the same site on my desktop which in this case is trying to log onto iGoogle.

Link to comment
Share on other sites

Here is the log:

Notes about this log:

1) "->" denotes an external command being executed, and "-> (number)" indicates

the return code from the previous command

2) Not all external command return codes are accurate, or useful

3) Sometimes commands return 0 (no error) even when they fail or crash

4) If an error occurs while registering an object, please send an email to:

dial-a-fix@DjLizard.net and include a copy of this log

DAF version: v0.60.0.24

--- System info ---

OS: Microsoft Windows XP Service Pack 3

IE version: 7.0.5730.13

MPC: 76487-640

CPU: Intel® Core2 Duo CPU T7300 @ 2.00GHz (~2000MHz)

CPU: CPU is 64-bit or has 64-bit extensions

CPU: 2 CPU cores present

BIOS: 4/25/2008

Memory (approx): 2006MB

Uptime: 5 hour(s)

Current directory: C:\Documents and Settings\%user%\My Documents\Unzipped\Dial-a-fix-v0.60.0.24\Dial-a-fix-v0.60.0.24

---

5/15/2008 4:25:57 PM -- Dial-a-fix : [v0.60.0.24] -- started

4:25:57 PM | Policy scan started

4:25:57 PM | Policy scan ended - no restrictive policies were found

--- SSL/HTTPS/Cryptography ---

4:26:10 PM | Executed 'cmd.exe /c rmdir /q /s C:\WINDOWS\system32\Catroot2'

--- Registration: SSL/HTTPS/Cryptography ---

4:26:14 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\cryptdlg.dll

4:26:14 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\cryptdlg.dll

4:26:14 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\cryptui.dll

4:26:14 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\cryptui.dll

4:26:14 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\cryptext.dll

4:26:15 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\cryptext.dll

4:26:15 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\dssenh.dll

4:26:15 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\dssenh.dll

4:26:15 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\gpkcsp.dll

4:26:15 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\gpkcsp.dll

4:26:15 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\initpki.dll

4:26:46 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\initpki.dll

4:26:46 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\licdll.dll

4:26:46 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\licdll.dll

4:26:46 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\mssign32.dll

4:26:46 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\mssign32.dll

4:26:46 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\mssip32.dll

4:26:46 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\mssip32.dll

4:26:46 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\scardssp.dll

4:26:47 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\scardssp.dll

4:26:47 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\sccbase.dll

4:26:47 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\sccbase.dll

4:26:47 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\scecli.dll

4:26:47 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\scecli.dll

4:26:47 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\softpub.dll

4:26:47 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\softpub.dll

4:26:47 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\slbcsp.dll

4:26:47 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\slbcsp.dll

4:26:48 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\regwizc.dll

4:26:48 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\regwizc.dll

4:26:48 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll

4:26:48 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll

4:26:48 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\winhttp.dll

4:26:48 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\winhttp.dll

4:26:48 PM | Unregistered: C:\WINDOWS\system32\wintrust.dll

4:26:49 PM | Registered: C:\WINDOWS\system32\wintrust.dll

Link to comment
Share on other sites

It's IE, Firefox and Slimbrowser that it doesn't work in. I ran the xpnetdiag and here is the output.

Last diagnostic run time: 05/16/08 08:41:28 Network Adapter Diagnostic

Network location detection

info Connecting through work or corporate network

info Redirecting user to support call

HTTP, HTTPS, FTP Diagnostic

HTTP, HTTPS, FTP connectivity

warn FTP (Passive): Error 12029 connecting to ftp.microsoft.com: A connection with the server could not be established

warn HTTP: Non-success HTTP status code (407) returned from site www.hotmail.com.

warn HTTP: Non-success HTTP status code (407) returned from site www.microsoft.com.

warn FTP (Active): Error 12029 connecting to ftp.microsoft.com: A connection with the server could not be established

warn HTTPS: Error 12002 connecting to www.microsoft.com: The operation timed out

warn HTTPS: Error 12002 connecting to www.passport.net: The operation timed out

error Could not make an HTTP connection.

error Could not make an HTTPS connection.

error Could not make an FTP connection.

Link to comment
Share on other sites

Did that and it doesn't appear to be working. Here is the log:

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Dhcp\Parameters\Options\15\RegLocation

old REG_MULTI_SZ =

SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\?\DhcpDomain

SYSTEM\CurrentControlSet\Services\TcpIp\Parameters\DhcpDomain

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\Interfaces\Tcpip_{29ED384A-55A2-4198-A44E-C52EBD4DECA3}\NetbiosOptions

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\Interfaces\Tcpip_{86BCBA53-00D2-4329-93DE-6F4F96BBB5B9}\NetbiosOptions

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\Interfaces\Tcpip_{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\NetbiosOptions

old REG_DWORD = 1

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\EnableDns

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\EnableLmhosts

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Netbt\Parameters\ScopeId

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\AddressType

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\DisableDynamicUpdate

old REG_DWORD = 1

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\IpAutoconfigurationEnabled

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\RawIpAllowedProtocols

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\TcpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{7D2E7392-1F0C-4042-B032-E871FA6100F4}\UdpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\DefaultGateway

old REG_MULTI_SZ =

172.31.2.1

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\DefaultGatewayMetric

old REG_MULTI_SZ =

0

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\DisableDynamicUpdate

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\EnableDhcp

old REG_DWORD = 0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\IpAddress

old REG_MULTI_SZ =

172.31.2.30

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\IpAutoconfigurationAddress

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\IpAutoconfigurationMask

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\IpAutoconfigurationSeed

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\NameServer

old REG_SZ = 172.31.0.91,172.31.0.191

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\RawIpAllowedProtocols

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\SubnetMask

old REG_MULTI_SZ =

255.255.255.128

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\TcpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{ACA2F5F0-D98E-4894-8ECF-5471E22157B6}\UdpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\DisableDynamicUpdate

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\IpAutoconfigurationAddress

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\IpAutoconfigurationMask

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\IpAutoconfigurationSeed

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\RawIpAllowedProtocols

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\TcpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{DA160B33-A663-45A3-82AF-549703063487}\UdpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E9750E7C-F025-4575-BD73-5FB70891A51D}\AddressType

added SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E9750E7C-F025-4575-BD73-5FB70891A51D}\DisableDynamicUpdate

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E9750E7C-F025-4575-BD73-5FB70891A51D}\RawIpAllowedProtocols

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E9750E7C-F025-4575-BD73-5FB70891A51D}\TcpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

reset SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\{E9750E7C-F025-4575-BD73-5FB70891A51D}\UdpAllowedPorts

old REG_MULTI_SZ =

0

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\DontAddDefaultGatewayDefault

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\EnableDeadGwDetect

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\EnableIcmpRedirect

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\EnableSecurityFilters

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\GlobalMaxTcpWindowSize

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\SearchList

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Tcp1323Opts

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\TcpWindowSize

deleted SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\UseDomainNameDevolution

reset Linkage\UpperBind for ROOT\NET\0000. bad value was:

REG_MULTI_SZ =

FW1

reset Linkage\UpperBind for PCI\VEN_8086&DEV_4230&SUBSYS_10108086&REV_61\4&29E2C51B&0&00E1. bad value was:

REG_MULTI_SZ =

FW1

reset Linkage\UpperBind for PCI\VEN_8086&DEV_1049&SUBSYS_20B917AA&REV_03\3&B1BFB68&0&C8. bad value was:

REG_MULTI_SZ =

FW1

reset Linkage\UpperBind for ROOT\MS_NDISWANIP\0000. bad value was:

REG_MULTI_SZ =

FW1

<completed>

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...