Jump to content

It's a mystery...


UKPunk
 Share

Recommended Posts

Hi everyone,

A few days ago my pc started acting strangely. It sometimes hangs on bootup and yet scans have uncovered nothing. Also, there was one occasion when the mouse would only respond on two double clicks to open programs rather than one. As an example, I double clicked the Outlook Express icon from the desktop and nothing happened. I double clicked again and this time the program opened. Yet when I was on the 'net and tried to drag the scroll bar there was a delayed reaction and some very juddery movements of the bar as it moved about a second later. Your help is much appreciated.

Logfile of HijackThis v1.99.1

Scan saved at 00:36:27, on 29/07/2006

Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\ISafe.exe

C:\Program Files\ewido anti-malware\ewidoctrl.exe

C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_S4I0S2.EXE

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\VetMsg.exe

C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe

C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\caissdt.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust PestPatrol Anti-Spyware\PPActiveDetection.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust Anti-Spam\QSP-4.0.380.0\QOELoader.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\CAVTray.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\CAVRID.exe

C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust Personal Firewall\ca.exe

C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe

C:\Program Files\Inventel\Gateway\wlancfg.exe

C:\Program Files\Ulead Systems\Ulead Photo Express 3.0 SE\CalCheck.exe

C:\Program Files\Mustek 1200 UB Plus\Driver\WATCH.exe

C:\Documents and Settings\DaveandAngie\My Documents\Daves\PC Answers\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.wanadoo.co.uk/

O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll

O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll

O2 - BHO: EpsonToolBandKicker Class - {E99421FB-68DD-40F0-B4AC-B7027CAE2F1A} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll

O3 - Toolbar: EPSON Web-To-Page - {EE5D279F-081B-4404-994D-C6B60AAEBA6D} - C:\Program Files\EPSON\EPSON Web-To-Page\EPSON Web-To-Page.dll

O3 - Toolbar: Wanadoo - {8B68564D-53FD-4293-B80C-993A9F3988EE} - C:\PROGRA~1\Wanadoo\WSBar\WSBar.dll

O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll

O4 - HKLM\..\Run: [EPSON Stylus C66 Series] C:\WINDOWS\System32\spool\DRIVERS\W32X86\3\E_S4I0S2.EXE /P23 "EPSON Stylus C66 Series" /O6 "USB001" /M "Stylus C66"

O4 - HKLM\..\Run: [inCD] C:\Program Files\Ahead\InCD\InCD.exe

O4 - HKLM\..\Run: [CaISSDT] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\caissdt.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [eTrustPPAP] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust PestPatrol Anti-Spyware\PPActiveDetection.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [QOELOADER] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust Anti-Spam\QSP-4.0.380.0\QOELoader.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [CaAvTray] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\CAVTray.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [CAVRID] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\CAVRID.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust Personal Firewall\ca.exe"

O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide

O4 - Global Startup: Ulead Photo Express 3.0 SE Calendar Checker.lnk = C:\Program Files\Ulead Systems\Ulead Photo Express 3.0 SE\CalCheck.exe

O4 - Global Startup: Watch.lnk = C:\Program Files\Mustek 1200 UB Plus\Driver\WATCH.exe

O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000

O8 - Extra context menu item: Search with Wanadoo - res://C:\PROGRA~1\Wanadoo\WSBar\WSBar.dll/VSearch.htm

O9 - Extra button: Research - {92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263} - C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\REFIEBAR.DLL

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsoftupdat...b?1142172587296

O20 - Winlogon Notify: WgaLogon - C:\WINDOWS\SYSTEM32\WgaLogon.dll

O23 - Service: CAISafe - Computer Associates International, Inc. - C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\ISafe.exe

O23 - Service: ewido security suite control - ewido networks - C:\Program Files\ewido anti-malware\ewidoctrl.exe

O23 - Service: NVIDIA Driver Helper Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe

O23 - Service: VET Message Service (VETMSGNT) - Computer Associates International, Inc. - C:\Program Files\CA\eTrust Internet Security Suite\eTrust EZ Antivirus\VetMsg.exe

O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

O23 - Service: Service de lancement de WlanCfg (Wlancfg) - Inventel - C:\Program Files\Inventel\Gateway\wlancfg.exe

Link to comment
Share on other sites

Hi Tarun,

Yes, I defragged it last wednesday. Could it be anything to do with Media Player 10? I use it quite a lot to make compilation cd's (for myself! :P ) and my partner suggested today that it seems to play up when I've created playlists. She also said that she'd deleted some images from zoombrowser recently. Could that be the problem? Incidentally, since I cleaned it prior to sending you the HijackThis log it's been fine. However, I haven't used Media Player in the last couple of days. Your thoughts are appreciated.

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

It may just have been one of those odd flukes. I'll look into it a bit more and if I find anything I'll make another post about it. :P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...