Jump to content
Sign in to follow this  
Ultimate Predator

Problem with InfraRecorder

Recommended Posts

It appears that InfraRecorder just won't pick up my blank DVD, despite the fact that numerous other programs do. I have tried uninstallign and then re-installing to no avail. I have also tried a device scan, but again, it didn't fix the problem. Here is the error log, after a device scan:

InfraRecorder version 0.44.1.0 (x86)

Started: Saturday, February 23 2008 22:21:50.

Versions: MSW = 6.0, IE = 6.0, CC = 6.10.

CDiagnostics::DeviceScan

CConsolePipe::Launch

CConsolePipe::CreateProcess

Command line = "C:\Program Files\InfraRecorder\cdrtools\cdrecord.exe" -scanbus.

> Using libscg version 'schily-0.9'.

> scsibus0:

> 0,0,0 0) *

> 0,1,0 1) *

> 0,2,0 2) *

> 0,3,0 3) *

> 0,4,0 4) *

> 0,5,0 5) *

> 0,6,0 6) *

> 0,7,0 7) HOST ADAPTOR

> scsibus1:

> 1,0,0 100) *

> 1,1,0 101) *

> 1,2,0 102) *

> 1,3,0 103) *

> 1,4,0 104) *

> 1,5,0 105) *

> 1,6,0 106) *

> 1,7,0 107) HOST ADAPTOR

> scsibus2:

> 2,0,0 200) 'TSSTcorp' 'CD/DVDW TS-L632D' 'ac00' Removable CD-ROM

> 2,1,0 201) *

> 2,2,0 202) *

> 2,3,0 203) *

> 2,4,0 204) *

> 2,5,0 205) *

> 2,6,0 206) *

> 2,7,0 207) HOST ADAPTOR

> scsibus3:

> 3,0,0 300) 'Hitachi ' 'HTS541612J9S ' 'SBDO' Disk

> 3,1,0 301) *

> 3,2,0 302) *

> 3,3,0 303) *

> 3,4,0 304) *

> 3,5,0 305) *

> 3,6,0 306) *

> 3,7,0 307) HOST ADAPTOR

> scsibus4:

> 4,0,0 400) *

> 4,1,0 401) *

> 4,2,0 402) *

> 4,3,0 403) *

> 4,4,0 404) *

> 4,5,0 405) *

> 4,6,0 406) *

> 4,7,0 407) HOST ADAPTOR

> scsibus5:

> 5,0,0 500) *

> 5,1,0 501) *

> 5,2,0 502) *

> 5,3,0 503) *

> 5,4,0 504) *

> 5,5,0 505) *

> 5,6,0 506) *

> 5,7,0 507) HOST ADAPTOR

> scsibus6:

> 6,0,0 600) ' ' 'USB DISK Pro ' 'PMAP' Removable Disk

> 6,1,0 601) *

> 6,2,0 602) *

> 6,3,0 603) *

> 6,4,0 604) *

> 6,5,0 605) *

> 6,6,0 606) *

> 6,7,0 607) HOST ADAPTOR

CDiagnostics::ProcessEnded

Opened device 'C' using SPTI.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

DeviceIoControl failed, last error: 1117.

And it just keeps on repeating itself if I leave it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You can contact the developer Christian Kindahl by e-mail;

* http://infrarecorder.sourceforge.net/?page_id=12

You are also able to get support and help at the forum;

* http://sourceforge.net/forum/?group_id=175271

If you think it is a bug, you can report it at the bugtracker;

* http://sourceforge.net/tracker/?group_id=1...amp;atid=872562

Also check;

* http://sourceforge.net/search/?group_artif...t+error%3A+1117 (a search on the bugtracker for "DeviceIoControl failed, last error: 1117.")

* http://sourceforge.net/search/?type_of_sea...t+error%3A+1117. (a search on the forum for "DeviceIoControl failed, last error: 1117.")

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...