Jump to content
Sign in to follow this  
JMac

Problem with avast!

Recommended Posts

Hi guys,

Recently my avast! active scanner icon has disappeared! i don't know why or how?

If you can help it will be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There have been a lot of people lately saying that their icon(s) have disappeared from the system tray. Usually due to CCleaner's poor methods of cleaning the Tray Notification area.

If you can still get into Avast, you can go into the Settings -> Appearance -> Apply a check to Show avast! tray icon and Animate the icon when scanning.

If this does not resolve your issue, you can try to do a repair/reinstall of Avast and recover the icon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I couldn't find that:

C:\program files\Alwil Software\Avast4\ashDisp.exe

So i reinstalled it like Tarun mentioned.

Thanks Again Guys.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Im having the same problem...

It doesnt start after reboot. I have to start it myself.

Edit: Okay fixed it. I d/l a startup program. And I added in ashDisp.exe for it. Works like a charm now :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...