Jump to content
Sign in to follow this  
Tarun

Guild Wars

Recommended Posts

So who all here plays Guild Wars?

I've got a guild called the Lunarian Knights.

My character Tarun with 15k Dragon armor dyed black and our cape:

Requirements to join:

Microphone

Ventrilo 2.1.4 (Can be downloaded)

Friendly and helpful

On frequently.

We have a website!

http://lunarianknights.spy-gaming.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

100% free, no monthly fees to play.

Best Buy has it for 40 bucks right now.

PC Processor Type Intel® Pentium® III processor or equivalent

PC Processor Speed 800MHz

PC Operating System Windows 98, Windows Millennium Edition (Windows Me), Windows 2000, Windows XP

PC System Memory 256MB RAM

PC Hard Drive Space 250MB

PC Video 32MB GeForce 2 class-compatible video card

PC Sound Card Sound Card

PC Additional Requirements Internet service required to access online features

Share this post


Link to post
Share on other sites

G'day,

yeah, I've got to agree with the retarded part. I got myself a copy of Guild Wars, set it up and ran into the same problem.... need an account ;)

If they ever come out with a trial period, sign me up as from what I've seen and read it seems to be a very good game.

Cheers :w00t:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sprong Trod Smash! Sprong Trod need healer! Ok enough of that, are you going to update our cape Tarun? You still got the old one posted. Guild Wars rules. You can catch me in game as Sprong Trod (W/E), Spoons Mcgee (N/R) or Master Tee (Mo/Me).

*Looks like the cape was updated! Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'd like to encourage everyone that wants to test the game to go to www.guildwars.com and read about the new expansion version. They are running a free trial this weekend from Jan. 20-Jan. 22. I know I'll be on a lot this weekend! I now have a nifty picture of my uber warrior Sprong Trod. Anyone who reads this and actually plays, add me to friends! See ya in game.

post-43-1137566380_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ison Daya here. 'Nother Guildie, But it looks like the thread's been a bit abandoned. I've got a E/* Ison Daya, R/* Dain Daya, N/Me 4 Reutan Daya, and W/Mo 17 Teveran Daya.

See you guys in game.

Guild Wars punk.gif

:P

Share this post


Link to post
Share on other sites

question.. i have a 2.8ghz/1gb ram/geforce 6600 card computer, but my guild war runs so slow if i increase the graphic settings.. it lags in Cantha even when i set it to the lowest setting. Is this because of my graphic card? what should i upgrade to improve it? (btw according to tarun my hijackthis log file is clean)

pliz help i cant stand this snapshot guildwar anymore

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have a lot of lag in Cantha as well. I'm guessing it's a lot of bugs with the new DirectX9 that they are still working out.

Share this post


Link to post
Share on other sites

just curious what's ur fps rate at cantha? mine is around 10 all the time.. sometimes 8.\

and does "-heapsize xxxx" help a lot? i tried it and so far no change to tri/fps/ bites/sec

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your computer probably could run full maxed-out (except maybe AA) on regular Guild Wars... perhaps Cantha lags because 1, DX9 as Tarun said, but maybe because they've used new effects, i.e., HDR / Bloom, etc. Your computer is 400 mHz faster than mine, not to mention you have a good graphics card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay something i realized... when i first opened guildwars everything runs perfectly fine, but after like 30min to an hour the performance went down dramatically. my FPS went from 16-20 to 6-10.

is there a particular reason for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay something i realized... when i first opened guildwars everything runs perfectly fine, but after like 30min to an hour the performance went down dramatically. my FPS went from 16-20  to 6-10. 

is there a particular reason for this?

Tried defragging?

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay i guess the main problem is coz my cpu is overheated, added another fan, problems got better.. but is it normal for GW to use up 90%+ of my cpu?

and what type of thermopaste do you recommend?

Share this post


Link to post
Share on other sites

AS5 (or AS3), but the application is much more important than which type of Arctic Silver you're using.

I haven't opened Guild Wars in AGES =\.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×