Jump to content

Forum Issue


Recommended Posts

I wasn't sure where to post this. Tarun please move it to wherever it should be.

This is my issue. Everytime that I login on the homepage I receive this error "The error returned was: You must enter a username". I enter my username everytime that I sign in, and everytime I get the same error. It's getting really annoying to have to login 2X to be logged in. :P

Can this be resolved please?

Thanks,

K

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

Issue found and fixed. Problem was in the portal's function calling the forums around line 338. I've tested it in IE and Firefox and both work fine now. Let me know if you have any further issues.

Link to comment
Share on other sites

The issue was with a php file, not browser related.

<{POST_SNAPBACK}>

Yeah I knew that boss.

I was just out fishing........ and see what I caught :)

you wish dude, you wish. i use FF and have never had an issue

)corjello(

Cheers :P

Link to comment
Share on other sites

  • Administrator

The issue was with a php file, not browser related.

Yeah I knew that boss.

I was just out fishing........ and see what I caught :)

you wish dude, you wish. i use FF and have never had an issue

)corjello(

Cheers :P

Honestly, you crack me up! ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...